Tarieven overzicht.

Wil jij jezelf graag aanmelden?

Wat betekend het voor jou?

Onze kosten

Vanaf januari 2023 zullen wij in al onze vestigingen starten met pin-betalingen. Voor jou betekent het dat je na het consult afrekent. Wij zorgen er dan voor dat de factuur naar je mailbox verstuurd wordt. Deze factuur kun je dan declareren bij de zorgverzekeraar. Als je op de juiste manier verzekerd bent zal de zorgverzekeraar op je bankrekening terugstorten waar je recht op hebt.

Onze tarieven

Tarieven

  • Intake bij alle diensten: 50 euro p/u
  • Behandeling individuele therapie: 90 euro p/u.
  • Behandeling relatietherapie: 100 euro p/u.
  • Behandeling systeemtherapie: 100 euro p/u.
  • Therapie aan huis? €0,21 extra kosten per reiskilometer
Welke vergoedingen zijn er?

Vergoeding

Er zijn twee sporen te volgen als het om het declareren bij de zorgverzekeraar gaat. Je kunt aanspraak maken op de vergoede zorg, vergoedingen vanuit de basisverzekering. Er zal dan psychodiagnostisch onderzoek gedaan moeten worden en daaruit zal moeten blijken dat je voldoet aan de classificatie omtrent een stoornis. Als je niet voldoet aan een DSM 5 classificatie kun je geen gebruik maken van de vergoedingen die vanuit de basisverzekering verstrekt worden. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering. Psychodiagnostiek en voldoen aan een classificatie zijn dan niet nodig. Er zijn diverse ziektekostenverzekeraars die onze therapie (deels) vergoeden vanuit het aanvullend pakket. Omdat de therapie in de aanvullende verzekering zit, hoef je niet eerst je eigen risico aan te spreken.

Smeijl is aangesloten bij beroepsvereniging BATC onder lidmaatschapnummer: 02331

Al een afspraak staan?

Afspraak afzeggen

Afspraak afzeggen en/of verzetten? Graag minstens 24 uur voorafgaand aan de afspraak contact opnemen. Mocht je onverhoopt niet op tijd de afspraak afzeggen of verplaatsen dan zijn we helaas genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen.

Kennis maken?

Vul het aanmeldformulier in!

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust even contact met ons op.