Cliënten

Heb jij hulp nodig?

Bent u een cliënt?

Voor cliënten

Het is niet altijd even gemakkelijk om hulp te vragen. Soms hebben we geleerd problemen zelf te moeten oplossen en dat het een zwakte is om hulp te vragen. Voor velen is het zo dat je een drempel over moet voordat je jezelf aanmeld bij een psycholoog. Vaak zit daar ook een overtuiging rond falen aan vast. “Hè, verdorie, het lukt mij niet zelf”, zit daar dan vaak achter. 

We willen je zeggen dat we het knap en bewonderenswaardig vinden dat je voor jezelf kiest. Of dat nu op individueel niveau is of dat het gaat om de relaties die belangrijk voor je zijn, aandacht is altijd goed. Het geeft aan dat je welzijn en welbevinden erg belangrijk vindt en dat je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen en dat je een investering wilt maken.

Wat doen wij?

Meer over ons

Iedere dag werken we met veel plezier in het contact met mensen. We streven ernaar om mensen weerbaar te maken. Of eigenlijk helpen we mensen zichzelf weerbaar te maken. We gaan ervan uit dat jij de sleutel tot oplossing van het probleem hebt. Niet wij. Jij bent expert over je eigen leven. Wij werken met jou samen om je te voorzien van nieuwe inzichten waardoor je andere keuzes in je gedrag kunt maken of waardoor je een andere gevoelstoestand bij jezelf weet te bewerkstelligen. Het uitgangspunt is altijd een verbetering van het welbevinden. We stellen ons tot doel om je zoveel als mogelijk in een toestand van zorgeloosheid en onbezonnenheid te krijgen. Zonder dat je onverschillig of onverantwoordelijk wordt. Soms moeten we dan werken aan het loslaten van wat eerder is gebeurd. Je kunt je ontdoen van belasting die je met je met je meedraagt. Het geeft ons ontzettend veel voldoening om te mogen bijdragen aan de gezondheidstoestand van mensen. Wij zijn daar dankbaar voor! 

Heb jij hulp nodig?

Kennis maken?

Vul het aanmeldformulier in!

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust even contact met ons op.